Klubbhus

Utleie klubbhus

Klubbhuset har blitt pusset opp og vi har nå fått ett skikkelig fint og bra lokale til utleie. Nytt moderne kjøkken med barløsning, kjøleskap som har plass til kaker og diverse for selskap/konfirmasjon. Ny komfyr, 2 nye ovner, nytt fryseskap med god plass samt en ny oppvaskmaskin som får vasken unnagjort «kjapt å gale». Toalettene har fått ny farge med litt bedre plass. Selve oppholdsdelen har blitt større med helt nye bord og stoler, både skyvedør og større vindu er satt inn for enda mer lysåpning, med en helt ny ytterdør med kodelås for enklere tilgang. I sommer kommer også lerret med prosjektor og høyttaler. Internett vil også komme etter hvert.

Her har du et lokale som er ypperlig for barneselskap, møter, konfirmasjon, 30årsfest og lignende!

Dersom du ønsker å leie huset tar du kontakt med
Ingunn M.Molaug: 947 85 092 eller Kathrine S-Gotliebsen : 477 15 066

Leien av bygget for medlemmer er kr 500,-   for opptil 4timer. For ikke medlemmer er prisen kr 1000,-
Leien av bygget for medlemmer er kr 1000,- for over 4 timer. For ikke medlemmer er prisen kr 2000,-
Leien av bygget for medlemmer er kr 1500,- for fest/konfirmasjon/helg og lignende der man også trenger 1 dag på forhånd for å lage til osv. For ikke medlemmer er prisen kr 3000,-

Den som er leieansvarlig skal selv sørge for utvask etter bruk/leie. Utvask skal kontrolleres og godkjennes av Ingunn eller Kathrine.

Mvh Styret D.I.L