• fotball
  • ski
  • dirdalhallen

Julegadå 2019

I dette bruk-og-kast-samfunn, har du noen ski, skøyter eller akebrett du ikke bruker lenger? Ta med og bytt med noe annet du trenger eller gi det vekk, kanskje noen andre vil ha det? Utstyret må selvfølgelig være i orden.

Bestill tre (edelgran) ved å sende SMS til Trygve på 934 10 344 innen 06.12

Sirkeltrening

sirkeltreningPå onsdag den 23. oktober starter det opp igjen med sirkeltrening i Dirdalhallen.

Det starter kl 20:30 og blir 1 time intensiv trening.

Opplegget er tenkt lagt opp for voksne.

Men er det noen fra ungdomskolen som vil bli med er det bare å møte opp.

Så alle er hjertelig velkomne til å bli med fra ungdomskolen og opp over.

sirkeltreing-2

Klubbmesterskap til Giljastølen 2019

Dirdal Idrettslag sitt åpne klubbmesterskap i bakkeklatring på sykkel ble avholdt lørdag den 21. september.

Været var veldig bra i år med sol, lite vind og ca 20 grader. Så hadde vel håpet at det skulle våre flere som hadde stilt til start.

Vi ble bare 6 stk i år. Selv om deltager antallet ble halvert i forhold til i fjor er det gledelig å se at publikumsantallet holdere seg brukbart oppe. Det blir litt mer inspirerende å sykle oppover når en får litt heiarop på veien.

Det var dessverre ikke med noen damer dette året. For nok prøve å rekruttere deltagere litt mer aktivt neste år og dette gjelder for begge kjønn.

Geir Helge rykket i fra i bunn av bakken og lå i ledelsen de første 600 meterne, men da kom Håkon Wistøy og Bjarte Gilje togene forbi. De var i en egen klasse og Håkon vant med 14 sekunder over Bjarte. Bjarte Vadla kom på 3 plass ca 1:30 min bak Bjarte Gilje. Yngste man Anders Frafjord kom på 4. plass ca 1 min bak Bjarte Vadla. Anders har hatt en imponerende fremgang med å forbedre fjorårets tide med 4 min.

Trykk på «Tider opp til giljastølen 2019» for å se plassering og tider til alle deltagerne.

Sykkelritt til Giljastølen

Dirdal idrettslag sitt åpne klubbmesterskap i bakkeklatring på sykkel 2019 blir lørdag den 21. september kl 16:00.

Løypen starter fra Gilje Tre og går opp til Giljastølen (mål er ved innkjørselen til Giljastølen Camping)

Dere som ønsker å delta bør møte rund kl 15:30 – 15:45. Påmeldingen gjøres foran hovedinngangen til Gilje Tre.

Det er 2 klasser (Dame- og herre klasse). Nedre aldergrensen er fra det året en fyller 13 år og så er det ingen grense oppover.

Det er valgfritt om man vil sykle med racer- eller MTB sykkel.

El-sykkel er ikke tillatt.

Dalaritt og sykkelløp til Giljastølen

Det blir ikke noe Dalaritt i år på grunn av lav interesse fra barn og unge.

Sykkelløpet til Giljastølen samler ennå en del folk så vi fortsetter med dette.

Løpe blir arrangert i slutten av september. Vi kommer tilbake med endelig dato i slutten av august måned.

Årsmøte

Det blir årsmøte i hallen torsdag 31. januar klokken 19.00

– Valg

– Mat

– Trekning scoringsklubben

– Diverse

Velkommen!

Påmelding Nordsjørittet 2019

Nordsjørittet 2019 går av stabelen lørdag den 15. juni 2019.

Sykkel har våre en dalende interesse både i våres klubb (2 i fjor) og ellers, så det er ikke lengre problemer å få tak i startbilletter.

Ønsker en å delta, gå inn på denne linken her: http://www.nordsjorittet.no/

Velg:      «Enkeltpåmelding», «Nordsjørittet» og hvilken distanse en ønsker å sykle. Så trykker en på «MELD PÅ HER!»

Dirdal Idrettslag dekker startkontingent. Reise og forsikring må den enkelte dekke selv.

Dere betaler selv og tar med/sender kvitteringen til Kjell Terje, så får dere igjen pengene etter på.

Har dere spørsmål vedrørende påmelding, kontakt Geir Helge Sirekrok mob 920 86 697