Klubbmesterskap til Giljastølen 2019

Dirdal Idrettslag sitt åpne klubbmesterskap i bakkeklatring på sykkel ble avholdt lørdag den 21. september.

Været var veldig bra i år med sol, lite vind og ca 20 grader. Så hadde vel håpet at det skulle våre flere som hadde stilt til start.

Vi ble bare 6 stk i år. Selv om deltager antallet ble halvert i forhold til i fjor er det gledelig å se at publikumsantallet holdere seg brukbart oppe. Det blir litt mer inspirerende å sykle oppover når en får litt heiarop på veien.

Det var dessverre ikke med noen damer dette året. For nok prøve å rekruttere deltagere litt mer aktivt neste år og dette gjelder for begge kjønn.

Geir Helge rykket i fra i bunn av bakken og lå i ledelsen de første 600 meterne, men da kom Håkon Wistøy og Bjarte Gilje togene forbi. De var i en egen klasse og Håkon vant med 14 sekunder over Bjarte. Bjarte Vadla kom på 3 plass ca 1:30 min bak Bjarte Gilje. Yngste man Anders Frafjord kom på 4. plass ca 1 min bak Bjarte Vadla. Anders har hatt en imponerende fremgang med å forbedre fjorårets tide med 4 min.

Trykk på «Tider opp til giljastølen 2019» for å se plassering og tider til alle deltagerne.