Klubbmesterskap til Giljastølen 2018

Dirdal Idrettslag sitt åpne klubbmesterskap i bakkeklatring på sykkel ble avholdt lørdag den 22. september.

Været var heller dårlig dette året, med regen store deler av løpet. Så det var veldig bra at 12 stk stilte til start i år og at det var en del publikum, som hadde møt opp.

Bjarte Gilje hadde fått med seg en del syklister fra Sandnes – og Stavanger Sykkelklubb.  Dette førte til at det ble mange god tider opp til Giljastølen.

I år stilte 2 damer til start. Det er bra, synd at bare ei fullførte. Håper enda flere vil være med neste år.

Per Hagenes har nylig blitt norgesmester og det viste seg at formen var intakt. Han var 49 sekund bedre enn Bjarte Gilje som kom på 2. plass. Otto Christoffer Haukeland var ca 10 sekunder bak Bjarte og hadde ca 1 minutt margin til 4. og 5. plassen.

Trykk på «Tider opp til giljastølen 2018» for å se plassering og tider til alle deltagerne.