Dalarittet søndag den 2. september

Været var fint i år også. Det var overskyet men temperaturen var rundt 20 grader så det var fint sykkelvære. Det var litt skuffende at ikke flere stilte til start og at ikke flere hadde tatt turen ned for å se på. Men det virket, som at de som hadde møtt opp, koste seg.

Vi satser på å arrangere Dalarittet neste år også, men vi må nok ta og sjekke litt med folk om det ennå er interesse for dette. I utgangpunktet arrangeres dette for barna, men er de ikke interessert lenger så er Dalarittet ikke liv laga lengre. Da får vi heller legge ned arrangementet til interessen tar seg opp igjen.

Så muligens var dette det siste Dalarittet på en stund.

Her er en oppsummering av årets Dalaritt.

I klasse 0 – 5 år var det 4 deltager.

 

I klasse 1. – 3. klasse var det 3 deltager.

I klasse 4. – 7. klasse var det 3 deltagere.

De som går i  8. – 10. klasse kunne velge om de vil starte i «4. – 7. klassen» eller seniorklassen.

De 2 stk som var fra 8. – 10. klasse valgt å stille i seniorklassen.

Det var 7 stk som stilte til start i seniorklassen, som er ganske bra.

På grunn av strenger krav til trafikvakter la vi om løypen litt i forhold til i fjor. Dette året var den ca 550 meter lang og vi syklet den 15 ganger.

Joakim Frafjord var tilbake igjen dette år. Han og Bjarte Gilje lå i tett hele løpet, og det var umulig å skille dem ved målgang så det ble delt 1. plass. De var i en egen klasse og tok igjen alle unntatt 3. plassen med 1 runde.

Den korte og teknisk krevende løypen delte fort feltet opp i 1 og 2 mannsgrupper som holdt seg til mål.

Bjarte Vadla kom på 3. plass han var ca 0,5 runde etter 1. plassen. Ca 0,5 runde etter han igjen kjempet Tor Inge og Arvid om 4. plassen. Arvid rykket i fra når det var 150 – 200 meter igjen og sikret seg 4. plassen.

Her er resultatet for seniorklassen:

  1. plass Bjarte Gilje og Joakim Frafjord
  2. plass Bjarte Vadla
  3. plass Arvid Gilje
  4. plass Tor Inge Espeland
  5. plass Geir Helge Sirekrok
  6. plass Anders Frafjord

 

Bilde av «seierspallen».