Klubbmesterskap til Giljastølen 2017

Dirdal Idrettslag sitt åpne klubbmesterskap i bakkeklatering på sykkel ble avholdt på lørdag den 16. september.

Det var bare 5 stk som stilte til start i år. Noen mindre enn i fjor men det stilte opp ei dame dette året. For håpe at det klaffer bedre for flere neste år og det hadde våre bra om flere dammer også ville stilt opp.

De som stilte opp i det fine være hadde det hyggelig i alle fall før og etter løpet.

Det var ikke så mange tilskuere dette året, men de som stilte heiet og laget veldig god stemning og det er bra.

Løpet starte ved Gilje Tre og avsluttet ved innkjørselen til Gilja Alpint / Giljastølen Camping.

Lars Tore sette av går i et forrykende tempo og hadde som mål og lede løp når vi passerte busstoppen på Mulebakken får å imponere fanskaren.

Dette klare han, men ikke lenge etter syklet Bjarte forbi han og med Geir Helge rett bak. Lars Tore hang på Geir Helge til 1. sving, men så måtte han gi slipp. Så tok Geir Helge opp jakten etter Bjarte. Han var vel 15 til 20 meter bak han ved den 2 svingen. Men da viste Bjarte hvem som var sjefen og økte kraften i tråkket, og Geir Helge måtte slippe han også.

Bjarte vant dermed komfortabelt med 1 minutt. Geir Helge kom på 2. plass ca. 1,5 minutt foran Helen. Hun slakket litt på tempoet etter at hun hadde rykket i fra Lars Tore.

Sveinung var den eneste som syklet på MTB.

Her er hele resultatlisten:

Herrer:

1. plass: Bjarte Gilje                      17:47 min
  2. plass: Geir Helge Sirekrok      18:45 min
  3. plass: Lars Tore Gustafsen     21.17 min
  4. plass: Sveinung Gilje               26:30 min (MTB)

Dammer:

1. plass: Helen Lavik                      20:13 min (totalt 3. beste tid)