Dalarittet søndag den 3. september

Vi var veldig heldig med været dette året også, ca 20 – 25 grader og sol.  Det var meget bra oppmøte av både deltager og publikum, så det var veldig bra. Været skal nok ha en del å si for dette samt muligens omleggingen til mer publikumsvennlige løyper.

Antall deltager i seniorklassen dobles seg i forhold til i fjor samt at i 1. – 3. og 4. – 7. klasse var det også god økning.

Så vi vil nok videreføre det meste til neste år, muligens redusere litt på rundene til 4. – 7. klasse og sette opp litt flere vakter når de skal sykle .

I klassen 0 – 5 år var det 7 deltagere.

I klasse 1. – 3. klasse var det deltagere 14 deltagere.

I klasse 4. – 7. klasse var det 9 deltagere.

De som går i 8. – 10. klasse kunne velge om de vil starte i «4. – 7. klassen» eller seniorklassen.

De 2 stk som var fra 8. – 10. klasse valgt å stille i seniorklassen.

Det var 13 stk som stilte til start i seniorklassen, som er meget bra. Synd at ingen damer stilte i år heller, men nye muligheter neste år. Fjorårets 1. og 2. plass stilte ikke dette året så Bjarte Gilje hadde ikke problem å kontroller inn en soleklar seier. Kunne våre interessant og sett om 1. eller 2. i fjor kunne gitt han kamp. Dette året hadde vi en kort rundløye på 1,2 km som vi syklet 10 gang. Etter hvert som løpet skred frem ble feltet delt opp i mange 1 og 2 mannsgrupper på grunn av alle svingene og litt varierende form.

Bjarte Vadla klarte å holde seg lengst etter Bjarte Gilje, men måtte slept han etter hver. Arvid og Geir Helge lå i 2 mannsgruppe etter han igjen. Etter at Bjarte V hadde sluppet Bjarte G tok 3. og 4. plassene mer og mer innpå, runde for runde. Når det var 3 runder igjen rykket Arvid i fra og kjørte seg opp til Bjarte V, så kjørte de i sammen til mål. Bjarte Vadle spurt slo Arvid ved målgang.

 

Her er resultat for seniorklassen:

 1. plass Bjarte Gilje
 2. plass Bjarte Vadla
 3. plass Arvid Gilje
 4. plass Geir Helge Sirekrok
 5. Herbjørn Gilje  (syklet med MTB-sykkel)
 6. Markus S. Gilje
 7. Tor Inge Espeland
 8. Bjørnar Gilje
 9. Kaleb Gustavsen
 10. Lars Tore Gustavsen
 11. Sveinung Gilje  (syklet med MTB-sykkel)
 12. Ørjan Gilje  (syklet med MTB-sykkel)
 13. Dag Stian Gilje (syklet med MTB-sykkel)

 

Her er et bilde av «seierspallen».