Medlemshåndtering

Fra 31.12.2016 måtte alle Idrettslag som er tilknyttet Norges Idrettsforbund føre opp alle medlemmene sine i KlubbAdmin.

Selve KlubbAdmin er et system som har eksisterte i en god del år, så har en våre medlemmer i andre klubber er en nok kjent med systemet.

Vi har vel fått lagt inn alle medlemmene som vi har fått beskjed, men det kan jo mangle noen.

Når vi bruker dette systemet, har alle medlemmene en egen siden der det står forskjellig informasjon på hva den enkelte har gjort i idrettslaget regi oppgjennom årene. For å komme seg inn her må en gå inn på denne linken her: https://mi.nif.no/

Kan dere gå inn på  siden deres å se om mobilnummer og e-post adresser stemmer eller lagt inn og eventuelt legge inn riktig.

Dere som har problemer med å logge dere inn eller klar ikke å få tilsendt nytt passord ligger nok ikke inn med noen e-post adresse.

Har dere problemer send da en e-post til dirdalil@gmail.com eller sms til 92086697 så skal vi få lag inn e-posten deres så dere kan kom i gang.

Vi la inn så og si alle medlemmene via excel.ark i desember 2015, så mange skal ha fått en e-post da.