Påmelding fotballsesongen 2017

Det er klart for påmelding til neste års fotballsesong.

Påmeldingsfristen er ute, men dere må bare melde dere på ennå.

Det er ut fra disse tallene her (påmeldingen) vi setter opp lagene for neste år, så er der sene med å melde dere på er det ikke sikkert alle lagene blir meldt på i serien. Inndelingen av lagene gjøres også etter denne påmeldingen så det er greies om flest mulig melder seg på innen fristen så vi slipper å gjøre dette flere ganger.

Det er en del årskull som det ikke er meld på så mange i, så vi må slå i sammen en del årskull får å få det til å gå opp. Så skal dere være med å spille fotball neste år, helst meld dere på innen 8 januar.  Vi må bestemme nå i januar hvilke lag vi skal melde på i serien.

 

Trykk på linken under så kommer dere til skjemaet.

 

Påmelding aldersbestemte lag 2017