Klubbmesterskap til Giljastølen 2016

Dirdal Idrettslag sitt åpne klubbmesterskap i bakkeklatering på sykkel ble avholdt på lørdag den 17. september.

Det var 9 stk som stilte til start i år. Noen mindre enn i fjor og det stilteklubbmesterskap-til-giljastolen-2016-1 heller ikke opp noen damer dette året. For håpe at vi klarer å få endret på dette til neste år.

De som stilte opp hadde det hyggelig i alle fall før og etter løpet.

Det var også veldig hyggelig at det var så pass mange tilskuere som sto langs løypen og i målområdet og heiet og laget god stemming dette året også.

Løpet starte ved Gilje Tre og avsluttet ved innkjørselen til Gilja Alpint / Giljastølen Camping.

Tor Arne Gilje vant foran Joakim Frafjord og Bjarte Gilje endt på 3. plass. Tor Arne Gilje vant med den sterke tiden 14:39,06. Inne på Strava på segmentet «Gamle krambuå – Giljastølen» har han nå den 5. beste tiden igjennom tiden av de 241 stk som har syklet opp til Giljastølen med Strava på. Dette er nok muligens en av årsakene til at det ble så stor spredning mellom de i toppen dette året. I fjor var det bare 40 sekund mellom 1. og 4. plass.

Dagens yngste mann (Bjarte Gilje) forbedret fjorårets tid med litt over 1 minutt og ente opp på en sterk 3. plass, som nevnte over.

Pål og Sveinung syklet på MTB.

klubbmesterskap-til-giljastolen-2016-2

Her er hele resultatlisten:

resultat-til-stolen-2016