Yogaen.no kommer til Dirdal!

Oppstart onsdag 27.04:
17:00-18:00: Yoga for deg mellom 14 og 18 (Er du 13 eller 19 så finner vi utav det)
18:15-19:15: Nybegynner
19:30-20:30: Klassisk yoga

Fredagsøkt oppstart samme uke: 29.04
10:00-11:00: Morgenyoga

Alle økter er åpent nivå. Du trenger ikke ha noen erfaring med yoga fra før.

Super spesial introduksjonspris (benytt anledningen!)

For ikke-medlem: 8 klipp: 1200,- (Pris for 8 ukers kurs på studio er 1500,-)
Medlem idrettslaget: 4 klipp: 500,-
Medlem idrettslaget: 8 klipp: 800,-

Klippekortet kan brukes både onsdag og fredag:
Eks 1:Du er påmeldt onsdager kl 18:15-19:15, men kan ikke komme en onsdag. Timen kan du ta igjen på fredags morgen. Bare avtal med meg så ordner vi det.
Eks 2: Du ønsker å gå fast to ganger i uken (onsdag og fredag). Da vil du jo trenge nytt kort etter noen uker. Og det får du selvsagt kjøpe til samme pris!

Forhåndsbetaling til konto: 3290.56.23795
Betalingsfrist 24.04.2016. (Dere som vil trenge mer klipp etterhvert ordner det bare med meg).
Merk betalingen med DIRDAL, mailadresse og navn, samt hvilken av tidspunktene du velger. Jeg trenger å vite hvor mange som kommer/er påmeldt på hver økt.

Har du hatt lyst til å prøve yoga, men ikke hatt mulighet til å dra ut av dalen for slike eskapader?
Nå kommer jeg til Dirdal. Hver onsdag kveld og hver fredag morgen – i åtte uker – skal Yogaen i samarbeid med Dirdal idrettslag arrangere yoga for alle i Dirdal og omegn i foajee/kafe i Dirdalhallen . Dette blir kjempekjekt!

Og hva er yoga? Det kommer nok litt an på hvem du spør. For meg er yoga en måte å bli bedre kjent med meg selv. Jeg lærer om mine styrker og mine utfordringer, og jeg lærer meg enkle verktøy så jeg blir bedre til å ta vare på meg selv. Jeg opplever yoga like mye som stressmestring, øvelse i tilstedeværelse og nærvær,- som fysisk utfordring.

Yoga utfordrer deg nemlig både fysisk og mentalt, og veldig mange gir tilbakemelding på økt kroppsbevissthet, mindre vondter, bedre søvn, bedre pust. Er kroppen stiv vil du bli mer fleksibel. Er kroppen veldig fleksibel trenger du kanskje mer stabilitet. Øvelsene er enkle og håndterbare.  Under kyndig veiledning går vi sammen gjennom et åtte ukers forløp som garantert vil gi deg nye, spennende utfordringer. Jeg gleder meg enormt. Velkommen!

Jeg ser veldig frem til å møte både kjente og nye fjes på matten!
Ønsker du å kontakte meg har jeg mobilnummer 993 90 467. Min email: smf@lyse.net
Gå gjerne inn på Facebook og lik siden min Yogaen.no.

Snakkes onsdag 27.04!
God hilsen fra