Dirdalhallen – almenn bruk

11182168_1571575659764753_2739717305836842716_nDirdalhallen åpnes for allmenn bruk mandag 4.mai. Styret skal i løpet av neste uke jobbe med låsesystem og rutiner for bruk, alt er dessverre ikke oppe å går ennå.

Det vil bli utlevering av nøkkelkort og gjennomgang av rutiner mandag 4.mai og tirsdag 5.mai kl: 1800, for aktuelle trenere og oppmenn. Håper et av tidspunktene passer for de fleste.

Leietidene i hallen blir i utgangspunktet de samme som lagene/aktivitetene har pr. idag i gymsalen. Dersom det er uaktuelt å bruke oppsatt tid  eller du ønsker endring må vi få beskjed om dette.  Ta kontakt på e-post: dirdalhallen@gmail.com

Med ny hall kommer det kanskje nye aktiviteter.  Dersom «nye» aktiviteter/aktører ønsker leietid, vil dette bli lagt inn dersom det er kapasitet til det. Nye leietakere må sende ønske om leietid og oppgi aktivitet innen 1.mai.dirdalhallen@gmail.com

Pris på utleie for hall og kafè til selskap og andre festligheter blir forhåpentligvis lagt ut i løpet av neste uke.

Styret