Dirdal gutt 16

Dirdal Gutt-16 endte på en flott 2 plass i årets serie!

Sesongen ble avsluttet med en 3 – 2 seier over Kvitsøy. Etter en relativt komfortabel seier på Kvitsøy, kom de til Dirdal (Oltedal) for å hevne nederlaget.

kampen ble aldri en velspilt affære, Kvitsøy var et robust, hardtspillende men fair lag. Vi hadde problemer med å få spillet til å gli, men etterhvert fant vi ut av det og vi var hakket hvassere fremover på banen, samtidig som forsvaret vårt satte seg i respekt med harde, kontante taklinger. Kondisjonsmessig er vi solide å vinner ofte kamper på grunn av dette.

16 års laget: Sondre, Alexander, Oliver, Jørgen, Markus D, Einar, Markus G, Tarjei, Selmer og Henrik

Lagleder og trener takker for sesongen og ønsker lykke til videre!

Litt om 14 år og 16 års laget!

16 år og 14 års laget har trent sammen denne sesongen, dette har kun hatt positive sider. Det er lettere å trene på formasjoner og øvelser der en trenger flere personer. Guttene får lettere forståelse av spillet samtidig får de større flater å bevege seg på. Samtlige spillere har hatt utbytte av dette, de yngre må yte mer for å overbevise, samtidig som de eldre faktisk må vise at de er eldre og «kansje » litt bedre 🙂

Disse guttene er en sammensveiset gjeng og er utrolig oppmerksomme overfor hverandre.

Det er en fornøyelse å trene disse.

Ønsker å rette en takk til guttene fra Oltedal. Dette har vært et positivt innslag og har definitivt vært med på å øke konkurransen i spillergruppen.

asle