Dirdal Gutt-14, Kretsmester 2014

Gratulerer Dirdal gutt- 14 år, som kretsmester sesongen 2014

Avgjørelsen ble «spikret»  med en fantastisk  kamp mot Bryne onsdag, der Dirdal til slutt vant kampen  9 – 4. Kampen ble spilt på Oltedal kunstgress.

Guttene var enormt tente og det var en fornøyelse å se iveren og entusiasmen de viste. Det var en nervøs start på kampen som var tett og jevn med høyt tempo. Dirdal var mest aggressive og vant de fleste duellene (som det var mange av) dette var den største forskjellen på lagene i 1 omgang.’

2 omgang ble mye bedre for Dirdals del, spillet satt, samtidig som intensitet og agresiviteten var den samme. Kjekt å se samholdet i laget og evnen til å hjelpe hverandre når vi blir presset bakover på banen, imponerende!

Målene ble skåret av: Sondre 6 mål og Markus G 3 mål.

Laget: Adrian, Håvard, Håkon, Markus G, Jan Erik, Thomas, Sondre og Kamil. (Jørgen og Markus måtte dessverre stå over.)

Lagleder og Trener gratulerer guttene og takker for sesongen som nå er over 🙂