Turnering for Dirdal Gutt 12 år

Søndag morgen reiste et skadeskutt 12 årslag til Sandnes for å spille i turneringen «Sandnesgraset»

Det skulle vise seg å bli en skikkelig trivelig turnering. Vi møtte 2 lag fra Sandnes Ulf og 1 fra Austrått.

Første kamp startet kl. 09:30, litt vel tidlig for både spillere, lagledere og foreldre. Kampen var temmelig jevnspillt med et lite overtak til Sandnes Ulf som halte i land seieren til slutt, resultat 3 -1.

Andre kamp spilte vi mot Austrått. Denne kampen inneholdt det meste, innsats, godt spill, røffe taklinger og til tider litt amper stemning 🙂 Dette tjente nok Dirdal på som ikke ble «vippet» av pinnen da Austråttspiller mistet fotballfokus og var mer interessert i å være ufin! Kampen var jevnspillt og bølget frem og tilbake men en fantastisk laginnsats, så var det denne gang Dirdal som stakk av med seieren, resultat 3-1

Tredje kamp var også jevn. Her spillte vi mot et godt Sandnes Ulf lag. Begge lag prøvde å spille ballen og viste til tider kjempebra fotball – utrulig kjekk og spennende kamp som til slutt endte uavgjort 2 -2.

Må tilslutt berømme et fantastisk Dirdal publikum (foreldre og kjente) som var rimelig engasjerte og heiet guttene frem, fantastisk!

Torstein, Sebastian, Håvard, Jonas, Thomas, Rune, Tarjei, Jan Erik og Markus : Disse guttene viste en utrulig god lagmoral, solid innsats og vilje å leverte til tider god og kjekk fotball.

(pga. skader og fravær måtte vi låne Markus som var en fornøyelse å ha med)

20130908_131755

mvh

Renate og Asle