G7: Thriller endte med seier

Det såg sikkert stygt ut midt i 2.omgang, da bortelaget Ganddal ledet med 3-6…

…, men Dirdal hadde en plan.

Publikum ristet på hodet og kikket på klokka. Alt såg ut til å gå Ganddals vei. Den raske 2-0-ledelsen hadde blitt spist opp, og ballene suste inn bak Dirdals målvakt. Ballen blåste, og trillet Ganddals vei. Motivasjonen sank blant guttene, hodene hang og noen mente at de uansett kom til å tape.3-6.

15

Men det var da Dirdal hentet opp de siste kreftene. Det ble lagt om til en 4-4-4 svermformasjon, der en styrket alle lagdeler. Gjestene fra sykkelbyen kjente på seieren i lomma og virket selvsikre før 3-6 ble til 4-6.

 

Håpet ble tent. Noen våget å tro på en poengdeling.

3

5-6.

Publikum våknet. Og Dirdals målvakt reddet alle skudd.

7

6-6.

Alle lagdelerfungerte nå, og nå var det Ganddal som kikket på klokka.

2

7-6!!!!!! 

Stadion eksploderte. Og kampen var vunnet!

8