Gutter 10 / 11 års sitt besøk hos Viking FK

Hei!

Så er et vellykket Vikingbesøk unnagjort! Dette må sies å være en trivelig, spennende og inspirerende del av sesongavsluttningen.

Vi ble møtt av driftssjef i Viking, Gisle Oseberg. Han tok oss med på en fantastisk kjekk omvisning på Viking Stadion. Her han fortalte om Vikings mest suksess rike hendelser opp gjennom tidene, samtidig som vi så trofeè og bilder fra hendelsene.

Guttene fikk plukke ut enkeltbilder av dagens Viking- spillere for å få autografer på, samtidig som vi fikk et stort Viking flagg som laget kunne bruke som inspirasjon før kamper etc. 🙂

Etter omvisningen gikk vi bort til treningsfeltet og så på siste del av treningen, dette likte guttene også veldig godt – her foretok Viking treneren Søndagens laguttak til kampen og terpet på spill, dødballer/frispark.

Etter at treningen var over, hadde trener Kjell Jonevret samling av spillergruppen i senter av banen – avsluttningsvis ga han klar beskjed om at autografer skulle skrives.

Vi var imponert over Vikings spillerne som var positive og veldig imøtekommende overfor guttene. De tok seg god tid til fotografering, prat og autografskrivning.

Dirdal – Gutter 10 /11 år ønsker Viking FK lykke til med Søndagens kamp mot Brann. Vi setter stor pris på dette besøket!

mvh

Lagleder og trener

Renate og Asle