A-lag: Siste seriekamp og Avsluttning 2012!

Lørdag 13 okt kl 14:00 er det avspark mot Øvre-Steinar!! Dette er da sesongens siste kamp,  den spilles på kunstgress. Me stiller opp i våre gule bortedrakter!

Me møter opp i Stavanger 13:15.  Banen ligger på Storhaug/Midjord. http://maps.google.no/maps?hl=no&q=midjord%20kunstgress%20brodd&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&biw=1280&bih=717&wrapid=tlif134981451289610&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl Sving av motorveien ved sjukehuse, kjør gjennom tunellen, ta så til venstre, deretter til høgre over brua.. Kjør ikkje gjennom tunellen etter bruna, sving til venstre eller høgre (sjå kart)..

Me kjører ifrå Gilja/Trevaren ca kl 12:15!! Kan være grett og avtale sjåfør litt i forveien!

Etter kampen tar me turen ned til Stavanger sentrum, der har vi booka bowling og mat på Harbour.. Dette koster da 200 kr per person! Håper dere ser fram til en kveld med moro med lag-kameratene dine 😉 (Alkoholinnholdig drikke går på egen rekning for dere som skal ha det!) 😉

Vil også takke alle for denne sesongen, publikum og spillerer! Vår plasering på tabellen nådde kanskje ikkje våre mål, men me har beholdt plassen i 6 div. og kan kjempe på nytt neste sesong! 😉 Takk!

(Spørsmål kan sendes på sms til meg «Eirik» på 98627984)