Info. Gutt 10

Hei!

Det blir litt endring ang trening frem mot ferien.

Siste trening blir tirsdag 10 juli.

(blir det fint vær, den 10 juli, vil vi prøve å få til en «trenings» tur til Preikestolen med guttene. Ledere for turen blir: Asle, Renate og en foreldre)

Jeg vil også prøve med trening på Søndager etter ferien. (kl 17.00 – 18.30) Her vil vi trene sammen med laget over oss, Mam sitt lag. Her vil Morten Gilje være med som trener.

Jeg vet også at noen ikke syns det er noe med søndagstrening. Men skal vi komme et skritt videre er treningsmengde vesentlig. Er det motforestilling til dette, så er det helt ok, da møter de som er interessert!

——————————————————————————–

Info:

Vi er klar over at ikke alle foreldre er like interresert i fotball og trening opp til flere dager i uken. Det respekterer vi. Men når allikevel guttene er med og vi som trener/lagleder faktisk prøver å få til noe som omhandler treningen og som vi bruker litt tid på (som feks div fotballøvelser, tilrettelegging etc) så hadde det vært utruligt greit om Dere respekterte det, å gir meg (Asle mob. 415 86 699) tilbakemelding om evt fravær fra trening. ( Det er jeg som legger opp øvelsene)

(Ps! det er lov å vær borte fra trening, men gi en liten lyd om dette)

De fleste foreldre er flinke til dette, men det er noen som ikke «bryr» seg !!!!!!!!!!!!!! (eller bare glemmer det)

Vil også bare minne om at vi stiller med 8 spillere både på hjemme og bortekampene etter ferien. Her kommer jeg til å ta utgangspunkt i treningsframmøte, innsats på trening og interesse for det vi driver med.

Asle