Hvordan legge til en ny hendelse i kalenderen

  • Klikk på den røde «Logg inn»-knappen øverst høyre hjørne og logg inn.
  • Klikk på «Hendelser» og så på «Legg til ny» i venstre sidekolonne på admin-siden.
  • Tittelfeltet øverst er det som vil vise i kalenderen på fremsiden, f.eks. «Trening fotball G-7».
  • Det store beskrivelsesfeltet er valgfritt å fylle inn, og vil evt. vise når noen klikker seg inn på en enkelt hendelse (og ikke på fremsiden).

  • «Sted»-feltet viser etter tittelfeltet i kalenderen på fremsiden, f.eks. «Grusbanen».
  • Hak av for en kategori i høyre kolonne (f.eks. Ski eller Trampett)
  • Start og slutt-feltene må fylles ut, resten er valgfritt og vil evt. vise når noen klikker seg inn på en enkelt hendelse.
  • Ved å hake av for «Gjenta…» kan du f.eks. legge inn at det er trening hver tirsdag fra 14. august til 18. desember, og i «Exclude…» kan du legge inn de datoene det ikke blir trening, f.eks. tirdsdagen i høstferien. Ved å bruke «Gjenta…» kan du legge inn hendelser for en lengre periode om gangen, og slipper å skrive inn hver enkelt hendelse.
  • Klikk på den blå «Publiser»-knappen oppe i høyre kolonne når du er ferdig. Hendelsen du har lagt inn vil automatisk dukke opp i kalenderen på fremsiden når den nærmer seg, og vil forsvinne når den har passert.
  • For å endre på en hendelse logger du inn og klikker på «Hendelser» i venstre kolonne. Du får da opp en liste over alle hendelser som er lagt inn. Klikk på tittelen til den du vil endre. Når du er ferdig klikker du på den blå knappen oppe i høyre kolonne som nå heter «Oppdater».