Sykkel

Om sykkelgruppen

I 2010 søkte idrettslaget om å få bli tatt opp i særforbundet Norges Cykleforbund. For å kunne kjøre med helårslisens må deltakerne i sykkelløp være medlem av en sykkelgruppe som er tilknyttet cykleforbundet. Idrettslaget er fra før  medlem av fotballforbundet, skiforbundet og turnforbundet.

I 2010 fikk vi også designet vår egen sykkeldrakt. Drakta ble sponset av Gilje Tre. Drakta er vi meget godt fornøyd med.

Som vi ser av adelskalenderen for sykkel har medlemmer deltatt i sykkelritt så lang tilbake som i 2002. Karles Gilje og Ivar Nødland var de første i klubben som deltok i rittet Lysebotn – Bryne.

Vi vil i løpet av året forsøke få til en mer eller mindre organisert fellestrening en gang i uka.

Påmelding Nordsjørittet 2013

Adelskalender sykkelritt