Ski og løping

Om skigruppen

Skigruppen pleier å trene på Gilja stølen når det er forhold til det, ellers så pleier Sirdalen og Hunnedalen å være fine trengingsplasser.

Det blir ikke arrangerte organiserte treninger.

Skigruppen har pleid å stille på 2 stk lokale løp i året og det er Seslåmi (fra Valle til Sirdalen) og Stavløpet (i Sirdalen). Se linken under for mer informasjon.

Stavløpet ble arrangert for siste gang den 2015 og er inntil vider lagt ned.

Sesilåmi blir arrangert lørdag 10 mars 2018.

Så har det kommet et nytt lokalt ski løp i Ådneram i Sirdal. Sirdal Skimaraton blir arrangert lørdag 3. mars 2018 for 8. gang. Se linken under for mer informasjon. Ønsker der å delta betaler dere selv og tar med kvittering til Kjell Terje.

Dersom dere er aktive-/familiemedlemmer dekker Dirdal Idrettslag startkontingent til 2 nasjonale løp. Selve reisen og eventuelt forsikring må den enkelt løper dekke selv.

Ønsker dere å delta på Sesilåmi går der bare inn på linken under, der kan dere melde dere på og bestille transport og overnatting. Dere betaler selv, men idrettslaget dekker startkontingenten. Så ta derfor med kvitteringen som viser at dere har betalt startkontingent og levere den til Kjell Terje så for dere pengene tilbake.

Dirdal Idrettslag har 2 par med rulleski (så lang jeg vett).

1 par er for «rottefeller» bindinger (ligger ned i klubbhuset. NB disse rulleskiene er «godt slitt»

1 par er for «salamon» bindinger (Asle har disse)

Ta kontakt med Geir Helge Sirekrok dersom dere er interessert i å bruke dem.

Adelskalender skideltakelse

Andre linker:

Stavløpet

Sesilåmi

Sirdal Skimaraton

Om løping

Det blir ikke arrangerte organiserte treninger for løping heller.

Slik som for ski  dekker Dirdal Idrettslag startkontingent til 2 nasjonale løp for de som er aktive-/familiemedlemmer i Dirdal Idrettslag.

Selve reisen og eventuelt forsikring må den enkelt løper dekke selv.