Politiattester

Fra og med 1. januar 2009 plikter alle klubber å innhente politiattest for personer som skalutføre oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Politiattesten gjelder for alle som skal arbeide med barn og ungdom under 18 år. Slik gjør du det :

1. Last ned skjema BOKMÅL eller NYNORSK! Fyll ut nedlastet skjema
  2. Lever skjema til en av de nednefor nevnte kontaktpersonene Klubbens representanter (kontaktpersonene) fyller ut resterende klubbinformasjon
  3. Du mottar attesten i posten. Dette er din eiendom. Ikke legg ut attesten i postkassen da ditt personnummer kan bli misbrukt (identitetstyveri)
  4. Fremvis attesten for en an de nedenfor nevnte kontaktpersonene. Her kan man også sende attesten via elektroisk post.
  1. Dersom du har mistet attesten må du sende ny – begynn da på punkt 1
Tina Hansen Espeland