• fotball

– Diverse

Velkommen!

Påmelding Nordsjørittet 2019

Nordsjørittet 2019 går av stabelen lørdag den 15. juni 2019.

Sykkel har våre en dalende interesse både i våres klubb (2 i fjor) og ellers, så det er ikke lengre problemer å få tak i startbilletter.

Ønsker en å delta, gå inn på denne linken her: http://www.nordsjorittet.no/

Velg:      «Enkeltpåmelding», «Nordsjørittet» og hvilken distanse en ønsker å sykle. Så trykker en på «MELD PÅ HER!»

Dirdal Idrettslag dekker startkontingent. Reise og forsikring må den enkelte dekke selv.

Dere betaler selv og tar med/sender kvitteringen til Kjell Terje, så får dere igjen pengene etter på.

Har dere spørsmål vedrørende påmelding, kontakt Geir Helge Sirekrok mob 920 86 697

Julegadå 2018

I dette bruk-og-kast-samfunn, har du noen ski, skøyter eller akebrett du ikke bruker lenger? Ta med og bytt med noe annet du trenger eller gi det vekk, kanskje noen andre vil ha det? Utstyret må selvfølgelig være i orden.

Bestill tre (edelgran) ved å sende SMS til Trygve på 934 10 344 innen 12.12

Sirkeltrening

sirkeltreningPå onsdag den 24. oktober starter det opp igjen med sirkeltrening i Dirdalhallen.

Det starter kl 20:30 og blir 1 time intensiv trening.

Opplegget er tenkt lagt opp for voksne.

Men er det noen fra ungdomskolen som vil bli med er det bare å møte opp.

Så alle er hjertelig velkomne til å bli med fra ungdomskolen og opp over.

sirkeltreing-2