• fotball
  • ski
  • dirdalhallen

Sykkelritt til Giljastølen

Interessen for sykkelløpet til Giljastølen har våre litt dalende, men vi gir det en sjanse til.

Dirdal idrettslag sitt åpne klubbmesterskap i bakkeklatring på sykkel 2018 blir lørdag den 15. september kl 16:00.

Løypen starter fra Gilje Tre og går opp til Giljastølen (mål er ved innkjørselen til Giljastølen Camping)

Dere som ønsker å delta bør møte rund kl 15:30 – 15:45. Påmeldingen gjøres foran hovedinngangen til Gilje Tre.

Det er 2 klasser (Dame- og herre klasse). Nedre aldergrensen er fra det året en fyller 13 år og så er det ingen grense oppover.

Det er valgtfritt om man vil sykle med racer- eller MTB sykkel.

El-sykkel er ikke tillat.

Dalarittet 2018

Tid: NB ny dato søndag 2. september klokka 13:00

Sted: Utenfor Dirdalhallen

Påmelding/registrering: fra klokka 12:30

Sykkel PR

Klasser:

•  0-5 år: 1 runder rundt hallen
  •  1-3 klasse: 3 runder rundt hallen

For de eldre klassene kjører vi en «gateløp» variant dette året også.

•  4-7 klasse:  4 runder på ca 700 meter. (En runde går rundt hallen, inn i skolegården, gjennom skoleskogen, over broen og ned sykkelstien igjen) Underlaget er varierende så terrengsykkel passer best.
  •  8-10 klasse: Det blir ikke noen egen klasse for de. Dem kan velge om de vil sykle i 4-7 klassen eller i seniorklassen.  NB Skal en sykle med racer må en stille i seniorklassen og skal en sykle med 4-7 klasse må en sykle på MTB.
  • Senior: 10 runder på ca 600 – 700 meter. En runde går rundt hallen, inn i skolegården og rundt parkeringensplassen til lærerne, se også vedlegg «Seniorløype».  Seniorløype

Det blir lagt opp til grilling, men det er litt med vær forbehold. Dirdal Idrettslag stiller med grill og fyrer den opp, så må den enkelte som vil grille ta med grillmat.

Dalarittet og sykkelløp til Giljastølen

Det blir Dalaritt i år også, men datoen er ikke bestemt helt ennå.

Løpet blir i starten av september. Vi kommer tilbake med endelig dato ca midt i august.

Interessen for sykkelløpet til Giljastølen har våre litt dalene, men vi gir det en sjanse til.

Løpet blir arrangert i slutten av september. Vi kommer tilbake med endelig dato i slutten av august måned.

Flørlitrappene opp 2018

Flørlitrappene opp ble arrangert for 4 gang nå på lørdag den 23.06.18. Espen Øvstebø, Arvid Gilje, Bjørnar Gilje, Helen Lavik og Geir Helge Sirekrok har delta på samtlige løp.

Vi var 9 stk som stilte til start i år, se bilde.

Her er litt info om selve løpet. Trykk her.

Tidligere år har det enten våre regn eller vått (sørpete) og sleipt.

Dette året var det stort sett tørt så de fleste satte ny personlige rekord.

Antallet deltager har steget år for år, og dette året var det med mange gode i begge klasser.

Så Halvard Solheim imponerte veldig med å karre til seg en 2. plass.

(NB 1. plassen ble disket etter premieutdelingen så her er Halvard på 3. plass).

Her er en link for å se tidene og plasseringen til resten av de som deltok:

Trykk her.

Kan vel også nevne at Helen Lavik kom på 3. plass i dameklassen i 2016.

For spesielt interessert er det laget en link til resultatene til Flørlitrappene opp 2017:

Trykk her

Overtrekksdresser

Overtrekksdressene og det andre som er bestilt kan hentes i klubbhuset fra klokken 19.00 til 21.00 i morgen.

Det blir ikke grilling på familiedagen på søndag, da det er lagt ned totalforbud mot å gjøre opp ild utendørs, men det blir pølser og hamburger i bua! Velkommen, vi gleder oss!☀️