• fotball
  • ski
  • dirdalhallen

Dalaritt og sykkelløp til Giljastølen

Det blir ikke noe Dalaritt i år på grunn av lav interesse fra barn og unge.

Sykkelløpet til Giljastølen samler ennå en del folk så vi fortsetter med dette.

Løpe blir arrangert i slutten av september. Vi kommer tilbake med endelig dato i slutten av august måned.

Årsmøte

Det blir årsmøte i hallen torsdag 31. januar klokken 19.00

– Valg

– Mat

– Trekning scoringsklubben

– Diverse

Velkommen!

Påmelding Nordsjørittet 2019

Nordsjørittet 2019 går av stabelen lørdag den 15. juni 2019.

Sykkel har våre en dalende interesse både i våres klubb (2 i fjor) og ellers, så det er ikke lengre problemer å få tak i startbilletter.

Ønsker en å delta, gå inn på denne linken her: http://www.nordsjorittet.no/

Velg:      «Enkeltpåmelding», «Nordsjørittet» og hvilken distanse en ønsker å sykle. Så trykker en på «MELD PÅ HER!»

Dirdal Idrettslag dekker startkontingent. Reise og forsikring må den enkelte dekke selv.

Dere betaler selv og tar med/sender kvitteringen til Kjell Terje, så får dere igjen pengene etter på.

Har dere spørsmål vedrørende påmelding, kontakt Geir Helge Sirekrok mob 920 86 697

Julegadå 2018

I dette bruk-og-kast-samfunn, har du noen ski, skøyter eller akebrett du ikke bruker lenger? Ta med og bytt med noe annet du trenger eller gi det vekk, kanskje noen andre vil ha det? Utstyret må selvfølgelig være i orden.

Bestill tre (edelgran) ved å sende SMS til Trygve på 934 10 344 innen 12.12

Sirkeltrening

sirkeltreningPå onsdag den 24. oktober starter det opp igjen med sirkeltrening i Dirdalhallen.

Det starter kl 20:30 og blir 1 time intensiv trening.

Opplegget er tenkt lagt opp for voksne.

Men er det noen fra ungdomskolen som vil bli med er det bare å møte opp.

Så alle er hjertelig velkomne til å bli med fra ungdomskolen og opp over.

sirkeltreing-2

Klubbmesterskap til Giljastølen 2018

Dirdal Idrettslag sitt åpne klubbmesterskap i bakkeklatring på sykkel ble avholdt lørdag den 22. september.

Været var heller dårlig dette året, med regen store deler av løpet. Så det var veldig bra at 12 stk stilte til start i år og at det var en del publikum, som hadde møt opp.

Bjarte Gilje hadde fått med seg en del syklister fra Sandnes – og Stavanger Sykkelklubb.  Dette førte til at det ble mange god tider opp til Giljastølen.

I år stilte 2 damer til start. Det er bra, synd at bare ei fullførte. Håper enda flere vil være med neste år.

Per Hagenes har nylig blitt norgesmester og det viste seg at formen var intakt. Han var 49 sekund bedre enn Bjarte Gilje som kom på 2. plass. Otto Christoffer Haukeland var ca 10 sekunder bak Bjarte og hadde ca 1 minutt margin til 4. og 5. plassen.

Trykk på «Tider opp til giljastølen 2018» for å se plassering og tider til alle deltagerne.