Stakkvik turen for Gutt – 10

Takk for turen!

Dirdal-gutt-10 laget hadde igår en fin og kjekk tur til Stakkvik. Som siste trening før sommerferien gikk vi en tur til Stakkvik. Vi gikk i varierende tempo, der guttene selv fikk ta seg ut og finne sin rytme å gå i 🙂 Ved stakkvik hadde vi nybakte boller, brus og litt sjokolade. Etter å ha spist litt lekte guttene «boksen av» og så ut til å trives å ha det kjekt.

På hjemturen hadde vi en intern konkurranse med tidtaking, om å springe så fort som mulig opp den bratte ura, like før Stakkvik. Her viste guttene innsats og fikk virkelig brukt litt «krefter» skikkelig god innsats!

Gutt -10 år som gjennomførte turen:  Thomas, Håvard, Jonas, Jan Erik, Sebastian, Tarjei, Torstein, Rune

Håper guttene som ikke kunne være med denne gang, får mulighet og lysst til å vær med neste gang vi tar ut på tur.

Vil med dette ønske hele laget en fin og velfortjent ferie. Kos dokke!

mvh

Renate og Asle